Мъж наръга с нож ученик в Пловдив

0
29-годишният пловдивчанин посрещнал полицаите с два ножа и оказал яростна съпротива при ареста
29-годишният пловдивчанин посрещнал полицаите с два ножа и оказал яростна съпротива при ареста Снимка: Dunavmost / архив

29-годишният пловдивчанин посрещнал полицаите с два ножа и оказал яростна съпротива при ареста

Полицаи от Първо РУ задържаха пловдивчанин, причинил телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно момче. Активната им работа започнала в сряда, непосредствено след получен сигнал за случилото се около 18:45 ч. на кръстовище между бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев" в областния град. Това съобщиха от полицията в Пловдив.

Според предварителната информация, докато чакал да пресече на пешеходна пътека, тийнейджърът бил ударен с нож в гърба от непознат минувач, който веднага след това избягал. На пострадалото момче е оказана медицинска помощ в болница, а в хода на организираните незабавни оперативни и издирвателни действия е установена самоличността на нападателя – на 29 години.

Вчера, когато бил потърсен от полицаите на адреса му, мъжът ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал яростна съпротива при задържането, което наложило спрямо него да бъде използвано помощно средство тейзър.

Отведен е в ареста на Първо РУ, а за случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив. Работата за изясняване на случая продължава според указанията на наблюдаващия досъдебното производство прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До 1 коментар
    На всеки е ясно, какво щеше да стане с този ненормалник, ако това се беше случило в друга държава. Просто щяха да го отстрелят като вреден дивеч, после да го опеят и в трапа, но тук е България. Нали ревяхте, че това тук било полицейска държава, а полицаите били най много на глава от населението. Вследствие на това ги съкратиха повече от половината и сега полицаи вече няма. Освен това им орязаха правомощията и за всичко изкарваха тях виновни. Е постигнахте това, което желаехте сега си сърбайте попарата, защото така ще е. Няма да има полицаи, които да ви се притекат на помощ, когато ви е необходима и най много вие да станете поредната жертва.
  • 5
    1
    Xvvbgfdsdtt
    Този идиот,наръгва с нож младежа,който си чака,оказва съпротива при арест!!!!!Е,трябва ли да пиша какво трябва да направят полицаите???????В друга страна,ако оказваш съпротива при арест..........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари