Неделята остава топла, но по-ветровита в Дунавската равнина

0
Максималните температури ще бъдат предимно между 23 и 28 градуса
Максималните температури ще бъдат предимно между 23 и 28 градуса

След слънчевата неделна сутрин, в следобедните часове и днес ще има краткотрайни валежи, на повече места в планинските райони

Ще духа до северен умерен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 23 и 28 градуса, като и утре ще останат почти без промяна, предаде БНТ

Времето в понеделник ще е предимно слънчево, с краткотраен дъжд следобед само на отделни места, главно в източните райони. В Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина ще е по-ветровито.

Над Черноморието ще е с временни увеличения на облачността, главно в следобедните часове и на отделни места е възможно да превали. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне. Температурата на морската вода е от 24 до 26 градуса.

Купести облаци, но само на отделни места с превалявания и в планините утре. Ще духа умерен до силен северозападен вятър.

Над по-голямата част от Балканите ще преобладава слънчево, но хладно за периода време. По-значителна облачност и все още на места валежи ще има в Северна Румъния.

У нас до средата на седмицата ще остане сравнително хладно и ветровито, но предимно слънчево. Само в сряда на отделни места в източните и планинските райони ще превали, но от четвъртък с предимно слънчево време дневните температури ще започнат да се повишават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари