Неадекватен мъж разиграва полиция и „Спешна помощ“ на булевард “Липник“

2
Оказало се е, че е познат на медиците, тъй като и друг път са се занимавали с него – след употребата на алкохол отключвал психически проблеми
Оказало се е, че е познат на медиците, тъй като и друг път са се занимавали с него – след употребата на алкохол отключвал психически проблеми Снимка: Русе Медиа

Мъж във видимо неадекватно състояние изпита търпението на полиция и „Спешна помощ“ в Русе

Той се е намирал на пътното платно на бул.“Липник“, създавайки опасност да бъде блъснат от преминаващите автомобили.

След подаден сигнал на място е отишъл екип на полицията, който е установил, че мъжът е подпийнал и се държи неадекватно. Извикана е била линейка, за да му се окаже при нужда медицинска помощ. Оказало се е, че е познат на медиците, тъй като и друг път са се занимавали с него – след употребата на алкохол отключвал психически проблеми, пише Русе Медиа.

След като е бил качен в линейката, екипът го е прегледал и се е оказало, че няма здравословен проблем. Предложено е било на мъжа да бъде откаран до социално заведение, където да бъде настанен временно. Нямал постоянен адрес, но твърдял, че е от село Кошарна.

Той е отказал, като в същото време е заявил, че няма да напусне линейката. Това изправи пред патова ситуация полицейския и медицинския екипи, които трябваше да решат по някакъв начин проблема. След дълго убеждаване и след като в един момент на мъжа му прилоша, линейката все пак потегли и го откара да му бъде оказана помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари