Момиче с тротинетка пострада при инцидент пред "Халите"

5

Момиче с тротинетка се свлече на улица "Александровска", пред магазин СБА (бившите "Хали"), след като ѝ прилошало

Инцидентът се случи преди минути, видя репортер на Dunavmost.

По негова информация на място има екипи на полицията и Спешна помощ. Линейка отведе пострадалата за преглед в болница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ема
    ами ако беше паднала на пътното платно,кой щеше да бъде виновен,КАТ трябва да забрани движението на тротинетки на платното
  • 16
    2
    Очевидно дърт до 1
    Няма какво да му регламентират допълнително. Имаме закон за движение по пътищата и правилник за неговото прилагане. Там ясно е указано водача на ППС /да не се бърка с МПС/, как трябва да се държи на пътното платно. И велосипеди развиват над 80 км/ч. Точно преди 10 минути отново, по Придунавски в посока Рига, от Църковна независимост ми излезе със забранен ляв завой тротинеткаджия с тъмни дрехи и без каквито и да е светлини. За втори път ми се случва.
  • 12
    1
    Ачо
    Въпрос на време е при тези цени на горивата още много хора да предпочетат този вид транспорт и такива инциденти ще зачестят! А тези момчета с каските ,които се движат с поне 80 км/ч ... Ще оцапат някоя гума недай Боже! Час по скоро трябва да се регламентират!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари