Не се занимавайте повече с моето уволнение!

0
Вместо да уточнят каква е истината, двамата премиери ви подвеждат с половинчати отговори, пише Иван Гарелов
Вместо да уточнят каква е истината, двамата премиери ви подвеждат с половинчати отговори, пише Иван Гарелов Снимка: БГНЕС

"Уважаеми колеги, моля ви да не се занимавате повече с моето уволнение, защото принуждавате двамата премиери да нарушават една от божите заповеди. Достатъчно са обиграни и на неправилно зададения въпрос „Имало ли е sms за уволнението на Гарелов“ отговарят смело „не“. Защото във въпросния sms не се споменава думата „уволнение“, дори не се споменава моето име.

Борисов протестира срещу публичната защита на кандидат за народен представител - опонент на ГЕРБ. Така ми го каза и проф. Герджиков, така го разказах и аз пред медиите. Но вместо да уточнят каква е истината, двамата премиери ви подвеждат с половинчати отговори, като едва ли не ме обвиняват, че съм измислил този sms.

Уважаеми господа премиери, говорете истината, аз не ви упреквам в нищо. Лидерът на ГЕРБ има пълно право да праща sms, за да изрази недоволството си, но това с нищо не задължава действащия премиер да уволнява когото и да било. А действащият премиер има пълно право да уволнява когото си иска според своите разбирания. Недомлъвките са излишни.

Разбира се, аз си имам собствени разбирания и принципи и съм се ръководил от тях. Аз лично спирам да говоря по тази тема. Хората си имат други проблеми."

Иван Гарелов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари