Не правете тези 5 неща преди секс

0
Колкото обичаме секса, толкова и преди него винаги се притесняваме от неловки или неприятни ситуации
Колкото обичаме секса, толкова и преди него винаги се притесняваме от неловки или неприятни ситуации

Колкото обичаме секса, толкова и преди него винаги се притесняваме от неловки или неприятни ситуации.

Затова и трябва да си дадем сметка какво може да ни изиграе лоша шега и да не го правим преди любовната игра, съветва Woman.bg.

Дори и най-опитните дами допускат грешки, но важното е да не се срамуваме или отегчаваме, а да си извлечем поука, за да подобряваме качеството на половия си живот, което от своя страна ще ни направи по-щастливи.

1.Не приемайте антихистамин

Антихистамините изсушават лигавиците, а това няма да е приятно за вас по време на секс. Съответно няма да получите това, което искате и партньорът ви ще го усети.

2.Избягвайте пикантните храни

Известно е, че пикантните храни могат да предизвикат подуване, газове, а това не ви е никак нужно, когато се отдавате на страсти с вашия човек. Освен това пикантният вкус и мирис, който остава по ръцете и в устата ви, няма да е приятен за човека, с когото сте.

3.Не прекалявайте с пиенето

Да, алкохолът може да събуди палаво настроение във вас и да ви накара да се отпуснете, но в умерени дози. В противен случай концентратът може да предизвика дори тъжни чувства и да ви попречи да изпитате оргазъм. Според скорошно проучване 11% от често консумиращите алкохол в големи количества имат сексуални проблеми и не усещат необходимото удоволствие.

4.Електрическата четка за зъби също не е на ваша страна

Колкото и странно да звучи, електрическата четка и пастата зъби, съдържаща алкохол, ви правят по-уязвими към полово предавани болести. Четката може да раздразни венците ви и дори да ги разрани, а раничките в устната ви кухина не са желателни при полов контакт. Пастата за зъби, съдържаща алкохол, ще помогне за изсушаването на лигавицата.

5.Храната не е подходяща за любовна игра

Интересен факт е, че всички храни, съдържащи захар, могат да предизвикат гъбична инфекция, ако попадне в близост до гениталиите ви и в такъв случай, колкото и да обичаме сметаната, шоколада и ягодите, трябва да ги консумираме извън леглото, особено по време на секс.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари