Какво издава жената, стояла дълго на "сухо"

1
Лекарите твърдят, че отсъствието на полов живот вреди на женското здраве както от физиологична, така и от психологична гледна точка
Лекарите твърдят, че отсъствието на полов живот вреди на женското здраве както от физиологична, така и от психологична гледна точка

Едва 45% от жените в западните страни могат да се похвалят, че водят редовен полов живот.

Поне това сочат данните на статистиката. Тук следва да направим важното уточнение че в дадената категория влизат дамите, които още не са достигнали "златната" възраст.

Други 30% от представителките на нежния пол се отдават на интимни ласки с партньора си периодично, а останалите или не правят секс, или това им се случва изключително рядко.

Лекарите твърдят, че отсъствието на полов живот вреди на женското здраве както от физиологична, така и от психологична гледна точка. Смята се, че една полово зряла жена трябва да прави секс между 2 и 5 пъти седмично. Негативните последици при отсъствието на редовен сексуален живот започват да се проявяват след 2-3 месеца "суша".

Тогава жената става раздразнителна, избухлива и при най-малкия повод може да повиши тон, да се ядоса или да избухне в сълзи. Отсъствието на секс може да се отрази и на външността на една дама - състоянието на кожата и косата й се влошава, появяват се и първите признаци на стареене.

Освен това, при дълго отсъствие на секс, твърдят гинеколозите, жената може да развие сериозни заболявания на половата система.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари