Не може българинът да живее в страх в дома си!

1
Хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея
Хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея Видео: BULGARIA ON AIR

Какво ще стане, ако някой от нас се сблъска с крадеца в коридора?

Това е заплаха за обикновения човек. Това не е начин на живот, настоя депутатът Таско Ерменков, след като в началото на юли домът му бе обран за втори път, предава Bulgaria ON AIR.

В писмо до медиите народният представител от БСП разкри подробности за обира. Той отбелязва, че заедно със семейството си не се чувства в безопасност дори в собствения си дом. Жилището му е било обект на кражба и през 2015 г., но престъплението остава неразкрито.

"Спяхме вкъщи със съпругата ми, дъщеря ми, зет ми и едно малко куче, което доста чувствително лае при всякакъв шум на стълбищната площадка. Нито кучето залая, нито ние усетихме някой да е влизал. Сутринта дъщерята видя, че чантите ги няма в коридора", разказа Ерменков.

Депутатът от БСП предполага, че за обира е използван упойващ газ, а крадците са влезли през входната врата на апартамента, която е била заключена четирикратно. 

"Чантите са взети от коридора, от хола е взет само моят часовник. Сигурно съм един от стотиците, който е ограбен докато спи вкъщи. Хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея. Аз съм народен представител, но как се чувства обикновеният човек?", каза още Ерменков в "България сутрин".

Той призова полицията да си върши работа, а не да изнася данни, които по думите му нямат нищо общо с реалността. 

"Не е допустимо в България да се случват подобни неща. Не може българинът да живее в страх, най-вече в собствения си дом", категоричен бе депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари