Натоварен трафик се очаква в цялата страна

0
Стотици автомобили ще се отправят както към курортите ни Банско, Добринище и Баня, така и в посока Гърция
Стотици автомобили ще се отправят както към курортите ни Банско, Добринище и Баня, така и в посока Гърция Снимка: БТА / архив

Стотици автомобили ще се отправят както към курортите ни Банско, Добринище и Баня, така и в посока Гърция

Засилен трафик се очаква в първия от трите поредни почивни дни. Движението е най-интензивно на изходите от големите градове в страната и по магистралите. Стотици автомобили ще се отправят както към курортите ни Банско, Добринище и Баня, така и в посока Гърция.

От рано тази сутрин има интензивен трафик и полицейско присъствие по всички пътища в Югозападна България. Традиционно едни от най-натоварените точки се очаква да бъдът автомагистрала "Струма" и главен път Е-79. Засега обаче, няма струпване на автомобили, предаде БНТ.

Много българи са се насочили за почивка към Гърция, а други към курортите Банско и Добринище. По информация на туроператори, всички хотели там са заети и затова се очаква трафикът между Благоевград и Симитли да е изключително натоварен.

На ГКПП "Кулата - Промахон" движението е спокойно и преминаването от там отнема средно около 30 минути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари