Насилиха три жени да обикалят голи из града

4
Трите жени са насилени да минат през центъра само по чорапи
Трите жени са насилени да минат през центъра само по чорапи

Трите жени са насилени да минат през центъра само по чорапи

Три жени са били принудени да преминат през градския център напълно голи, след като са били обвинени, че са крадли, пише "Мирър", цитиран от Блиц.

Шокиращият инцидент се е случил в мексиканския град Хуатабампо. Няколко снимки показват напълно голите жени, които не носят нищо друго, освен чорапи, да минават през града, а техните снимки впоследствие са споделяни в социалните мрежи.

Триото може да бъде видяно как покрива с ръце гърдите и гениталиите си, а според свидетели, те били ескортирани от мъже на мотоциклети.

Снимките са направени от случайни минувачи. Според коментари в социалните мрежи жените били насила разсъблечени и принудени да минат голи през града, тъй като били заподозряни в кражба.

Местните власти в момента разследват случая.

Кметът на града Хелиодоро Сото каза пред медиите, че не е постъпило официално оплакване от страна на потърпевшите. "Тези жени са предпочели на намерят подслон и утеха при своите семейства и ние разбираме срама и болката, която изпитват. Но за властите е важно да разполагат с писмено оплакване, за да могат да се задействат," каза той.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари