Слънчевата Надя тръгна към един по-добър свят!

1
Внезапно на 41 години си отиде пловдивска журналистка
Внезапно на 41 години си отиде пловдивска журналистка

Едно от най-слънчевите и позитивни лица в българската журналистика ни напусна внезапно.

Днес, на 41 години почина пловдивчанката Надежда Кехайова. Смъртта и е истински шок за хората, които я познаваха, тъй като Надя бе истинско перпетум - мобиле и не спираше нито за миг да работи, да се забавлява и да обича живота, пише Traffic News.

Надежда е завършила „Българска филология“ в Пловдивски университет "П. Хилендарски". В продължение на 10 години публикува материали, коментари и анализи във в-к "Стандарт", в-к "Капитал", в-к "Дума", в-к „България плюс“, списание „Хепи уикенд“ и др. Работи за информационни агенции, Българска национална телевизия.

От 2002 г. е продуцент на телевизионното състезание „Минута е много“, а от 2007 г. и на предаването „За един час“, излъчвано по програма „София“ на Българското национално радио. Редактор на книгата "Лицата на Пловдив" III и IV част на Здравко Гълъбов. Автор е на редица документални филми и продуцент на документални и късометражни игрални филми като "Колко си хубав", награден за най-добра главна мъжка роля на Международния фестивал в Мадрид, 2016 г. Носител е на 8 награди за журналистика, Първа награда за най-добър документален филм "Европа за нас: Програма Сократ" на Медиен фестивал за европейския път на България "Българската Европа", Русе 2005 г. и 2 като тв продуцент и автор на сайта на „Минута е много“.

От няколко години се занимава се с ПР, реклама и кино. Основател и Председател е на Световния клуб на журналистите от Пловдив. Член е на Асоциацията на докторантите в България, част от Европейската асоциация на докторантите. Съучредител е и член на Управителния съвет на Международен младежки алианс, част от ООН. Собственик на рекламна и продуцентска къща TV Entertainment.

"Нашето Наде си тръгна към един по-добър свят. Както каза една нейна приятелка тръгна, както живя - внезапно. Както избухваше в смях или както подпалваше колата и хукваше нанякъде. Лек път, Наде. И не забравяй да ни снимаш някое облаче" написа на стената й колегата Николай Стоянов.

"Лек път, Наде! Обичам те! И ще се видим там, на небето! Където ще звъни най-яркият смях- твоят...Под звуците на Рамщайн и Флойд. Сигурна съм, че ще направиш и ангелите рокаджии. Благодаря ти за съвместните 34 години!" са думите , които марина Александрова се сбогува с нея.

Погребална церемония ще се проведе тази събота, 11 ноември 2018, в 12:00 ч в църквата "Свети Арахангел Михаил" на Централни гробища в Пловдив.

Нека душата ѝ почива в мир!

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари