Народното събрание ще заседава извънредно на 27 октомври

0
Депутатите ще разгледат ветото на президента за промените в Закона за енергетиката
Депутатите ще разгледат ветото на президента за промените в Закона за енергетиката Снимка: Народно събрание / архив

Депутатите ще разгледат ветото на президента за промените в Закона за енергетиката

Председателят на Народното събрание Росен Желязков свиква извънредно заседание на парламента на 27 октомври 2023 г., петък, от 12:00 часа. Разпореждането е на основание чл. 78, т.1 от Конституцията.

В дневния ред е ново обсъждане на промените в Закона за енергетиката, приети от парламента на 5 октомври 2023 г. и върнати от президента за ново обсъждане с указ от 18 октомври 2023 г., съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В програмата е и първо гласуване на промени в Закона за запасите от нефт и нефтопродукти. Вносители на законопроекта са народните представители Делян Добрев и Йордан Цонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари