Наркопласьор изтърпя наказанието си и излезе от затвора в Белене

4
Русенецът е сключил споразумение с прокуратурата за три години лишаване от свобода
Русенецът е сключил споразумение с прокуратурата за три години лишаване от свобода

Русенецът е сключил споразумение с прокуратурата за три години лишаване от свобода

Наложеното от Окръжен съд – Русе наказание на М. М. три години лишаване от свобода за разпространение на наркотици е изтърпяно и на 16.10.2022 г. осъденият е освободен от Затвора Белене.

На 12.10.2020 г. 41-годишният тогава русенец признал вината си и сключил споразумение. Съгласно съдебния акт, на 29.05.2020г. в град Русе, в условията на опасен рецидив, без надлежно разрешително, М. М. държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – хероин и метамфетамин на обща стойност 527 лв. За това престъпление приел да изтърпи наказание лишаване от свобода за срок от 3 години при първоначален строг режим. Зачетено било предварителното му задържане, считано от датата на деянието до датата на споразумението. Окръжен съд – Русе е счел, че споразумението не противоречи на закона и морала и го е одобрил, съобщиха от съда в Русе.

Наказанието в размер на 3 години лишаване от свобода, наложено на М. М., е изтърпяно с помощта на 223 дни от работа в негова полза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    KOKI
    VSEKI ZNAE KAK STAVA TOVA PLASHTA SE NACHALNIKA NA ZATVORA I TE PUSKAT ZA 1 GODINA
  • 1
    1
    Миро
    Ако има загриженост за младите хора, бъдещето на всяка нация щяха да се дават по- сурови наказания за всеки, дръзнал да се занимава с наркотици! Трябва да се поучим от съседните държави като Турция и Гърция, където има и доживотен затвор за големи количества! Само да се внесе подобна корекция в НК и желаещите да пласират и тровят подрастващите ще секнат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари