Наркомани на фентанил се носят като зомбита по улиците

0
„Живите мъртви“ смесват новата опасна дрога с лекарство за коне
„Живите мъртви“ смесват новата опасна дрога с лекарство за коне Снимка: Twitter

„Живите мъртви“ смесват новата опасна дрога с лекарство за коне

Трагична гледка на наркомани на фентанил потресе и най-закоравелите личности. Кадри на надрусани мъже и жени, лежащи по тротоарите и улиците на Филаделфия се разпространява вирусно в социалните мрежи и предизвиква мощно възмущение, тъй като наркозависимите приличат повече на зомбита от сериала „Живите мъртви“, отколкото на човешки същества.

Оказва се, че в САЩ върлува още по-опасен медикамент, които се смесва с фентанила. Лекарството се нарича „траня“ и се използва за лечение на едър рогат добитък, смесването му с фентанила усилва надрусващия ефект, пише Telegraph.bg.

Доскоро тази нова дрога се разпространяваше основно във Филаделфия, но наскоро стана ясно, че тя е открита в 48 от 50-те щата на Америка. Смъртните случай пък са се увеличили с 276% в цялата страна от 2019 г. насам.

Според уебсайтът на американската Агенция за борба с наркотиците (DEA) употребата на „траня“ може да доведе до рани, включително некроза (загниване на тъканите) и да доведе до ампутация на крайници.

На видеа, споделени в социалните мрежи, ясно се вижда как наркоманите употребяват наркотика, а ръцете и краката им са разядени от рани.

Наскоро опасния фентанил бе засечен и в България – в София и Варна! От сводката на МВР стана ясно, че във морската столица 9 души са загинали, след употреба на забранената субстанция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    USA
    Моралните ценности на лелеяният Запад, на който са се продали повечето от нашите политици! ТЕ искат ВИЕ да сте ЗАВИСИМИ, точно като тези наркомани!
  • 8
    2
    Хиена
    Е, какво толкова, това е част от бленувания запад, ценности и стандарт му. Не е ли готино?
  • 8
    1
    U-S-A!
    U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! U-S-A! - най-велките... боклуци на планетата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари