Напусна ни журналистката Татяна Кирякова

0
Тя си е отишла след кратко боледуване
Тя си е отишла след кратко боледуване Снимка: Фейсбук

Тя си е отишла след кратко боледуване

Внезапно ни напуска журналистката и общественичка Татяна Кирякова, съобщи вестник "Земя".

За нейната кончина съобщи съпругът ѝ, известният сценарист и писател Чавдар Шинов. „Със свито сърце и голяма душевна болка ви съобщавам, че жена ми Татяна Кирякова след кратко боледуване почина. Мир на душата ѝ!“, написа той на страницата ѝ във Фейсбук.

Татяна Кирякова е завършила история в Софийския университет “Св. Климент Охридски“. Работила е като главен специалист в Института по история на БКП, главен експерт в Института по социология и история и Центъра за исторически и политологически изследвания, в отдел “Анализи“ на Висшия съвет на БСП. Била е главен редактор на сп. “Туризъм България“, редактор на сп. “Банки, инвестиции, пари“. От 2002 г. е ръководител на отдел “Общество“ във в. “Дума“. През 2007 г. е избрана за член на Комисията за достъп до документите на Държавна сигурност от квотата на БСП.

Прощаването с нея ще се състои в черквата “Свети Седмочисленици“ на 19.03.2023 г., неделя, в 13.30 часа.

Поклон пред светлата ѝ памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари