Нападнаха звездата на футбола Лео Меси на летище

0
Голямата звезда на съвременния футбол Лионел Меси е бил наплют и обиждан от запалянковци на Ривър Плейт
Голямата звезда на съвременния футбол Лионел Меси е бил наплют и обиждан от запалянковци на Ривър Плейт

Голямата звезда на съвременния футбол Лионел Меси е бил наплют и обиждан от запалянковци на Ривър Плейт на летището в Токио, откъдето тази сутрин футболистите на Барселона отлетяха обратно към Испания след участието си на Световното клубно първенство.

Инцидентът е станал пред гишето за паспортния контрол. Там Лео се е смесил със свои сънародници, които са започнали да го хулят, а един дори го е наплюл, пише Sportal.bg
Аржентинският съотборник на Меси Хавиер Масчерано, Луис Суарес и треньорът Луис Енрике са се намесили, за да тушират страстите.

Критиките към Лео са били, че "бил забравил кой му е дал да яде хляб". Феновете се чувствали предизвикани от Меси, който вчера жестикулира към агитката на "милионерите" след гола си във финала на Световното клубно първенство, спечелен от каталунците с 3:0. Освен това привържениците най-вероятно изразяват недоволството си от факта, че, според тях, Меси не се представя достатъчно силно в националния отбор на Аржентина.

Меси се бил извинил за жеста си към трибуните. Извинение поднесе и президентът на Ривър Плейт, като уточни, че това са действия на единични запалянковци и те нямат нищо общо с уважението, което клубът изпитва към голмайстора.

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари