Софи Маринова разбуни духовете със снимка

2
Снимката на Софи Маринова с Кирил Петков и Ицо-Хазарта предизвика много коментари и недоволство сред феновете ѝ
Снимката на Софи Маринова с Кирил Петков и Ицо-Хазарта предизвика много коментари и недоволство сред феновете ѝ Снимка: Facebook

Снимката на Софи Маринова с Кирил Петков и Ицо-Хазарта предизвика много коментари и недоволство сред феновете ѝ

Една снимка, направена на летище в Германия, разбуни духовете в политическите и в чалга средите. Софи Маринова реши си направи фотос с Кирил Петков и колегата ѝ Ицо Хазарта, който се пренесе от музикалната на политическата сцена в Народното събрание като депутат.

"Скъпи приятели ,след поредното ми участие в чужбина на летището имах много приятна среща.Не разбирам от политика,но срещата ми с Ицо Хазарта и Кирил Петков беше приятна изненада," написа в социалната мрежа Софи Маринова.

Под публикуваните снимки коментарите бяха доста крайни: „Ужас, снимала си се с най-противните! Срамота!“, затова певицата побърза да се защити:

„Хора, не разбирам нищо от политика! Преди да ме обиждате четете какво съм написала!“.

Софи Маринова недоумява защо отнесе толкова подигравки, след като в описанието на снимките е написала, че срещата ѝ с Кирил Петков и Христо Петров-Хазарта е абсолютно случайна и не е политическа агитация преди изборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    русенец
    Накрая се разбра на кой електорат разчитат от ПП и ДБ. А самите те твърдяха друго. Ама народът ни отдавна е казал - "Крадецът вика дръжте крадеца"
  • 3
    2
    ...
    Вече я мразя .
  • 2
    1
    Josh
    Не бълвайте толкова много омраза и гняв хора, това само показва душевната Ви красота.. Няма значение кой от коя партия е, и който да идва положението ще е това, което е.. А Вие ще ставате все по гневни и нервни, така че relax.. ✌🏻💫🤘🏻
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари