Намериха момичето, което наследи дарбата на баба Ванга

5
Тя ще се роди в годината, когато ще пламне Европа. Очите й ще са обвити в пелена като моите. Тя ще вижда бъдещето, както го виждах аз…
Тя ще се роди в годината, когато ще пламне Европа. Очите й ще са обвити в пелена като моите. Тя ще вижда бъдещето, както го виждах аз… Видео: НТВ

От много години се спекулира дали и кой ще наследи дарбата на българската пророчица баба Ванга .

Приживе тя казва, че дарбата ѝ ще се появи пак в момиче. „Тя ще се роди в годината, когато ще пламне Европа. Очите й ще са обвити в пелена като моите. Тя ще вижда бъдещето, както го виждах аз…“

На смъртния си одър обаче Вангелия , както е истинското ѝ име, отказва да назове с точност кое ще е детето, което ще заеме мястото ѝ. Тя единствено предупреждава „Вземайте мерки, когато си отида. В новия век Европа ще потъне в пламъци. В сърцето ѝ, в града на два хълма, където морето залива централния площад, там, където е учил Нострадамус, ще се роди момиче и ще има голям дар“, пише ntv.ru, цитирана от "За жената".

Водени от думите ѝ и днешните събития руски журналисти се амбицират и намират момичето ‐ Каеде . То е родено в Монпелие, Франция през 2003‐а. Година, когато градът често е наводняван, а в Европа бушуват много пожари. Поразителна е приликата в поведението между момичето и Ванга. Детето има същите движения и жестове като пророчицата. То прави такива отмятания с главата, както Ванга, когато изпадала в транс. Друго съвпадение е, че 12‐годишната Каеде спира да вижда, докато е в транс, точно на такава възраст Ванга губи зрението си.

Пророчицата не обичала нощта, защото тогава при нея идвали мъртвите, зловещи гласове говорят и на Каеде в тъмнината. Всъщност Каеде има вроден проблем с една от хромозомите. Тя е единственото момиче във Франция с такъв дефект, а докторите са безсилни да ѝ помогнат. Но странностите започнали още, докато майка ѝ била бременна. Тогава на жената ѝ се присънили две момичета и ѝ казали, че ще роди момиче.

Детето се ражда, но страда от конвулсии и припадъци. Те спрели чак когато то било кръстено в черква. Каеде често предупреждава майка си за опасности и трагедии в семейството. Предвидила смъртта на пастрока си. Предупредила майка си, че и дядо й ще умре и трябва да му се обядят. Човекът получил инсулт, но останал жив, тъй като семейството взело мерки много бързо след предупреждението на Каеде.

При пастрока нещата се получили по‐различно. Когато семейството повярвало на Каеде, вече било късно. Колкото повече растяла, толкова по‐сериозни ставали нейните връзки с хората от другата страна. Момичето дори почувствало парижката трагедия дни по‐рано.

„Тя непрекъснато ми говореше: Огън, огън, когато минаваше покрай едно училище. След това имаше пожар там“, разказва майка ѝ. Ванга постоянно е говорела само добро за Русия, подобно е отношението и на Каеде. Тя избира тази страна, когато я карат да предпочете между нея, САЩ и Китай. Силата на момичето, подобно на Ванга, е в ръцете му.

При един опит карат Каеде да докосне 9 затворени пощенски пликове. Вътре са снимки на най‐важните политици, от които зависи бъдещето на света, а в единия е портретът на Ванга. Детето не знае какво има в пликовете. Но с удивителна точност познава. Преди да извади снимката на Путин казва, че е рус и добър. „Той защитава страната си“. Според нея Обама е най‐ лошият и най‐злият „Не го харесвам“, казва Каеде.

Що се отнася до Ердоган – той е човекът, който никак не може да повлияе на взаимоотношенията мужду двамата. Когато стига до лика със снимката на Ванга обаче, Каеде се плаши и казва "Това е моята болка". В последно време тя започнала много да се страхува от бежанците. Казвала, че има добри хора сред тях, но има страшни и лоши. Според нея най‐застрашена е Франция. Момичето предсказва, че парижката трагедия може да се повтори, а главната опасност ще дойде от Алжир. Все пак тя завършва успокоително: „Всичко ще завърши добре“. 

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари