Днес си спомняме за една велика Българка

1
Баба Ванга почина на 11 август 1996 година след кратко боледуване
Баба Ванга почина на 11 август 1996 година след кратко боледуване

Днес си спомняме за една велика Българка. Пророчицата почина на 11 август 1996 г . след кратко боледуване.

Световните медии често привеждат свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница “Курск”, терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин. Най-често хората, които са посещавали Ванга, казват, че тя ги е спасила от сигурна смърт – тях или техни близки.

Актьорът Николай Николаев: Ванга спаси сина ми

“Когато синът ми стана на 9, му откриха левкоза, вид рак на кръвта. Лекарите го изписаха като безнадежден случай, с две думи – да си умре у дома... някак почувствах интуитивно, че баба Ванга ме вика. Ние се познавахме с нея. Тя ми казваше Петелът, явно по асоциация от предаването, което водех тогава “Сладкарница Захарно петле”. Ванга излезе от къщата и каза - Петелът веднага да дойде. Тя ме погледна и отсече – “Гроб не виждам, ти мислиш ке умре, ама детето ти ке живее!”. След това заръча на поп Васил от Петрич да извика всички хора от околията и да съберат 5 кг семе от бял мак, а на милицията да отидат в гората и донесат оттам 60 живи костенурки. С маковото семе и кръвта спасих сина си. Днес синът ми е жив и здрав, живее в Швейцария и прави художествени инсталации.

На известния руски актьор Вячеслав Тихонов казва:

„Ти защо не изпълни желанието на твоя най-добър приятел? Той е Юрий Гагарин. Когато заминаваше на последния си изпитателен полет, той дойде у вас да се сбогува и каза: „Нямам време да купувам, затова много те моля да купиш един часовник - будилник, все едно че аз съм го купил, и да го държиш на бюрото си. Нека този часовник ти бъде спомен от мен.” Актьорът бил толкова изумен, че просто му прилошало. Дали му валериан. Казал, че всичко е било точно така, но в суматохата около гибелта на Гагарин той е забравил и не е купил този часовник. Ванга: „Но трябва да знаете всички: Юрий Гагарин не е умрял. Той беше взет!”

Пророчицата: След трийсет години ще има потоп

Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и Слънцето ще изгасне за три години, казва в последното си интервю феноменалната ясновидка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари