Най-неприятните неща в съвременните хотели

0
Без да искаме да ви разубеждаваме, ви представяме няколко обстоятелства около престоя там, които могат да са малко досадни
Без да искаме да ви разубеждаваме, ви представяме няколко обстоятелства около престоя там, които могат да са малко досадни

Обичате да отсядате в модерни хотели?

Без да искаме да ви разубеждаваме, ви представяме няколко обстоятелства около престоя там, които могат да са малко досадни, споделя peika.bg. 

Вижте трите най-неприятни неща в модерните хотели:

1. Пиколото

В хотелите с повече звезди винаги има надъхани младежи в униформи, които само чакат някой нов гост да прекрачи прага, за да се втурнат към него. Те правят всичко възможно да измъкнат от ръцете на току-що пристигналите каквото и да носят – сак, куфар, по-голяма чанта, та дори и такава с кученце. Затова, за да се измъкнете, трябва да сте доста находчиви и неподатливи на прекалено целеустремения пиколо, готово на почти всичко за бакшиш.

2. Магнитните карти

Вече повечето хотели използват карти за достъп вместо ключове. Най-неприятното е, че често те се размагнетизират, най-вече когато седят в близост до мобилен телефон. За това обаче разбирате, чак когато стигнете до вратата и установите, че не можете да влезете. Следва разкарвате до рецепцията, за да може картата ви отново да започне да функционира – пълна досада.

3. Сложните системи в банята

В някои от по-модерните хотели системите в баните са абсолютна енигма, за чието разрешаване трябва да се отдели доста време. Сигурно и на вас ви се е случвало да стоите пред система от копчета в отчаяни опити да уцелите кое ще пусне душа и то така, че да не бъдете обляни с ледена или гореща струя вода. Е, сигурно и сами знаете, че шансът да уцелите от първия път е малък. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари