Най-късно в понеделник служебното правителство ще представи проектобюджет 2023

0
Това обяви президентът Румен Радев по време на консултацията си с ръководството на БСП
Това обяви президентът Румен Радев по време на консултацията си с ръководството на БСП Снимка: БГНЕС

Това обяви президентът Румен Радев по време на консултацията си с ръководството на БСП

Най-късно в понеделник служебното правителство ще представи проекта за държавен бюджет за тази година обяви президента Румен Радев в хода на консултацията си с ръководството на ПГ на БСП, съобщи БНР.

"Така ще има яснота и за политическите партии на базата на това, което ще внесе служебното правителство, да се работи бързо, да се оформят мненията, да се оформят евентуално коригиращи програми, но ние наистина да имаме приет бюджет. Процедурата не може да се разтяга до безкрай. Ако парламентът не формира кабинет, това означава, че и бюджетът, и законите ще потънат и няма да могат да бъдат приети, защото няма да има достатъчно парламентарно време," заяви президентът Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари