Най-глупавите мъжки оправдания за раздяла

0
Всички знаем, че тези оправдания са пълни глупости, силният пол продължава да ги използва
Всички знаем, че тези оправдания са пълни глупости, силният пол продължава да ги използва

Хващаме се на бас, че сте чували поне едно от тези оправдания. И макар че в мига, в който осъзнавате, че пичът по който толкова сте си падали, къса с вас, сте изпаднали в шок, малко по-късно бързичко осъзнавате колко нелепи са били думите му.

Въпреки че и ние, и те, всички знаем, че тези оправдания са пълни глупости, силният пол продължава да ги използва. Може би така е по-лесно?


1. Причината не е в теб, а в мен

Абсолютното клише. Вероятно всяка втора раздяла започва с тези думи. Явно той си мисли, че вие падате от Луната и съвсем наивно ще му повярвате, че нещата се решават толкова лесно – сори, бейби, аз съм голям проблем и понеже ме е грижа за теб, най-добре да си тръгна. Ок, прав ти път!


2. Просто не съм създаден за дългосрочна връзка

А да го беше казал още на първата среща, м? Този господин явно определя себе си като твърде сложна личност, която просто не може да има в живота си само една жена. В крайна сметка сложната личност си има и твърде много изисквания, които не могат да бъдат покрити от една единствена жена.


3. Не искам да те нараня, както нараних други момичета

Това звучи малко като по-горното. И сякаш казва "Не, аз искам да те нараня много, като те разкарам!". Тези думи бихме ги приписали на абсолютния нарцис. Който на всичкото отгоре няма протива да вметне в такъв момент и фактът, че преди вас е имало доста момичета. Най-добрият лек срещу този нарцис е да направите каквото и другите момичета са направили за негово съжаление – да спрете да мислите за него.


4. Нещата просто са малко особени точно сега

И утре, и другиден. Може би той наистина е по средата на сериозна промяна. Но половинките са и за това – за да преминеш през трудното и особеното заедно с тях. Ако той ви отблъсква, защото изживява нещо, значи просто не е избрал вас, това е истината. Но в крайна сметка това оправдания е просто удобната глупост, с която той ще се изниже по чорапи.


5. Трябва да се фокусирам върху актьорската си кариера/музиката си

Истинските творци наистина страдат за изкуството си. Би трябвало обаче да споделят тези свои страдания с най-близкия си човек. Ако чувствата и желанието му към вас са истински, работата му не трябва да е оправдание за раздяла. Но уви, случва се.

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари