Най-евтините живи елхи са по 30 лева

0
4-5метровите са за 1000 лева
4-5метровите са за 1000 лева Видео: bTV

4-5метровите са за 1000 лева

14 дни остават до Коледа и отново има разделение по въпроса - с изкуствени или живи елхи да украсим дома си.

Симеон Янев отглежда елхи повече от 20 години в полите на Стара планина. За клиентите му определящо при избора е размерът и гъстота на игличките.

Живите елхи започват от 30 лева за по-дребните - между 60 и 70 см. В зависимост от вида и размера могат да стигна до 200-250 лева. Има и 4-5метрови, които са около 1000 лева“, обясни Симеон Янев, предаде bTV.

За семейство Даскалови най-важно е елхата да бъде в саксия, за да може да я засядат след това. Спазват традицията си вече цяло десетилетие.

За тези, които искат да избягат от естествените иглички, вариант е изкуственото дърво, което варира между 15 и 500 лв. Съставът на изкуствените елхи е от PVC. При правилно поддържане могат да ни създават празнично настроение поне 10 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари