Семейство получи сладка изненада за Коледа

1
Украсили коледното дръвче без да забележат, че една от играчките в елхата всъщност е жива
Украсили коледното дръвче без да забележат, че една от играчките в елхата всъщност е жива

Украсили коледното дръвче без да забележат, че една от играчките в елхата всъщност е жива

Семейство от Кентъки получи сладка изненада за Коледа, след като откри, че в коледната им елха живее малко бухалче. Както всяка година, те си купили от ферма иглолистно дръвче, което отнесли у дома.

Украсили го без да забележат, че една от играчките в елхата всъщност е жива.

Семейство Уайт останали много изненадани, че в дръвчето им живее бебето бухал, което нито те, нито трите им кучета са забелязали цели четири дни. "Използваме тази стая нон-стоп, гледаме телевизия тук и нямаше никакви признаци, че у дома имаме още едно живо създание", разказва Мишел Уайт, пише "Дарик".

Бухалчето било случайно забелязано от мъж, който дошъл в дома, за да изчисти килима в хола на семейството. "Птицата просто си стоеше на един клон в долната част на елхата и любопитно ме гледаше от там", споделя чистачът Боб.

Първоначално той си помислил, че Уайт са поставили плюшена играчка за украса на елхата, но след това забелязал, че бухалът си движи очите. "Следващата ми мисъл беше, че са сложили някаква по-модерна джаджа, за да се пошегуват с мен."

Едва след като позвънил на семейството и им изпратил снимки на птицата, чистачът на килими се убедил, че е бухалчето е живо. Той внимателно го взел в ръце и го пуснал на свобода в двора на къщата.

Сега семейството търси орнамент за елха във формата на бухал, с който да украси коледното си дръвче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари