Наградиха осем служители от Окръжен съд – Русе за висок професионализъм

2
Антоанета Абрашева и Милена Трифонова получиха предсрочно повишаване в ранг
Антоанета Абрашева и Милена Трифонова получиха предсрочно повишаване в ранг Снимка: Окръжен съд - Русе

Антоанета Абрашева и Милена Трифонова получиха предсрочно повишаване в ранг

Съдебните помощници Павлинка Стоянова, Антоанета Абрашева и Милена Трифонова, системният администратор Георги Георгиев, управителят на сградата Емил Иванов, съдебният секретар Недялка Неделчева и деловодителите Иванка Георгиева и Десислава Георгиева бяха поощрени от председателя на Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева за проявени висок професионализъм, образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Това се случи на Общо събрание на съдебните служители в съдебна зала № 9. Спазвайки правомощията си по Закона за съдебната власт председателят на РОС прочете нарочната заповед и пред всички присъстващи изрази дълбоката си признателност към изброените лица.

Антоанета Абрашева и Милена Трифонова получиха предсрочно повишаване в ранг. Другите шестима служители бяха поощрени със служебна благодарност и грамота, съчетано с предметна награда.

„Председателят на съда оценява равнището на професионалната квалификация на служителите и нейното съответствие с изискванията на индивидуалната длъжностна характеристика като много високо. Всички те изпълняват изключително ефективно работата си, значително над изискванията за длъжността. Могат да извършват задълженията си без надзор и притежават умения да дефинират приоритетите си, имат идеи за внедряване на добри практики и усъвършенстване на работни процедури, като поемат допълнителни дейности с готовност и без напомняне. Проявяват добро отношение с колеги, със служители на ръководни длъжности, с магистрати, услужливост и умения за работа в екип, готовност за съдействие и професионална помощ, проявяват уважение, коректност и толерантност.“

С тези думи председателят на Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева искрено благодари на наградените за енергичността и професионалната им отдаденост, заяви, че всички усилия ще бъдат оценени и изрази надежда, че и останалите служители ще се вдъхновят и мотивират от примера им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    СкъсанЛявЧервеншушон
    Това са абсолютни глупости. Професионализмът в работата е задължителен и не подлежи на избор. Ако не си професионалист значи не си на нужната работа и трябва да бъдеш изритан на улицата. Не професионализмът, който е задължителен, трябва да се поошрява , а тия които не са професионалисти трябва да бъдат наказвани и изритвани.
  • 6
    1
    ……..
    2/3 са пълни ……да не казваме какво. Мързеливи , тъпи, интригантки и подмазвачки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари