Наглостта на Енерго ПРО няма край!

1
До кога ли ще търпим тези "мерзавци", които не се наядоха и продължават да ограбват бедният народ под закрилата на родните ни политици
До кога ли ще търпим тези "мерзавци", които не се наядоха и продължават да ограбват бедният народ под закрилата на родните ни политици

Всички сме потърпевши от монополното положение и трите ЕРП-та в България и сме свидетели на много безобразни действия от тяхна страна. Днес ще ви представим още един куриозен случай с един абонат от град Русе.

Собственичката на фирма "Диана Иванова" ЕООД заминава на почивка извън страната, но сметката й за електроенергия за последния отчетен период към Енерго ПРО е настъпила за плащане. От дружеството изпращат уведомително писмо, че е настъпил крайния срок. Гражданката се връща след няколко дни в България и първото, което решава е да отиде да си плати сметката за ток. Така и прави, отива на каса на Енерго ПРО, намираща се на ул. „Мостова“ №6 и си заплаща сметката, която дължи. Касиерката на свой ред издава касова бележка и пожелава на гражданката "Приятен ден"!

Е да, но не е добър деня!

В 16:25 часа на 26.05.2015 год. (половин час след плащането), токът на клиентката е спрян. Поглежда касовата бележка и вижда датата и часа на плащане: 26.05.2015 год., 15:49 часа.  

Върща се отново на касата на ул. "Мостова" в Русе да попита защо е спряна половин час, след като е заплатила сметката си. Същата тази служителка прави проверка на компютъра си и открива новината, че вече е нужно да заплати 20 лв. за такса "включване". След логичния въпрос от страна на гражданката защо трябва да заплати такса "включване", след като е спряна неправомерно, касиерката повдига рамене и казва, че от нея нищо не зависи.

Гражданката решава да се обади на телефона за обслужване на клиенти на Енерго ПРО - 0700 161 61. Свързва се с оператор и обяснява за случилото се, че токът й е спрян половин час, след като вече е заплатила последната си дължима фактура към тях. Операторката от центъра за обслужване на клиенти с най-голямата си наглост и казва:

"Ами какво да направим ние, Вие така или иначе сте били за спиране... няколко минути сега на проблем ли ще ги правим. Платете си такса включване и това е!"

Та така и направила опарената клиентка от Енерго ПРО. Все пак тя няма избор, защото ако беше клиент на една нормална компания в една "бяла" държава, най-вероятно щяха да й се извинят за причиненото неудобство и да поправят грешката си. Е да де, но ние сме в България. Освен да си плащаме и да мълчим, друг избор не ни остава. Не може да смениш компанията, ако не си доволен от техните услуги, не можеш да ги съдиш, защото знаем какво е правосъдието в България. Остава само... да се оплачеш на арменкия поп.

До кога ли ще търпим тези "мерзавци", които не се наядоха и продължават да ограбват бедният народ под закрилата на родните ни политици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари