Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Нагло паркиране пред известен чалга клуб в Русе

0

Снимките ни изпрати Татяна Жекова, която преминавайки през ул. "Александровска" в малките часове на нощта, става свидетел на тази четворка тузарски коли, които са паркирани пред известен чалга клуб в града.

"Господата собственици явно не са намерили други паркоместа, въпреки че паркингът пред х. "Балкан" беше абсолютно празен! Е, разбира се, друго е да паркираш пред самия вход на чалготеката, да слезеш, пък да те огледат всички и да ти завидят на мъжеството да паркираш пред самия вход на клуба! Би могло да се помисли и по въпроса какво ли консумират собствениците на въпросните коли? В какво ли състояние ще се качат да шофират след края на купона? Вие как мислите?

Най-интересното е, че в момента, в който направих снимките по улицата мина дежурният полицейски патрул, който сякаш изобщо не обърна внимание на паркираните в пешеходната зона автомобили. Това ме навежда на мисълта, че явно полицията покровителства тези хора, явно те могат безнаказано да спират, където и както пожелаят, защото явно законът за тях не важи!!! " , пише г-жа Жекова.

 

(Автор: - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари