ТОП 5 на любимите места за коледни снимки в Русе

2
Любимото място за празнични снимки коледния кът с високия цели 3 метра Дядо Коледа, който е пристигнал със своята шейна
Любимото място за празнични снимки коледния кът с високия цели 3 метра Дядо Коледа, който е пристигнал със своята шейна Снимка: Арена Медиа

Ето кои са ТОП 5 на предпочитаните места за коледни снимки в Русе:

1. По централната улица „Александровска”

2. В Търговския център в кв.”Здравец”

3. В Градската градина

4. Пред Коледната елха пред Общината

5. Пред Коледния кът пред Общината

„Малката Виена”, както наричат Русе, блести в стилна коледна украса. Кое е най-предпочитаното място за коледни снимки гласувахте в рубриката ТОП 5 през тази седмицата, предаде БНТ.

Календарът отброява оставащите дни до един от най-обичаните празници – Коледа, когато са задължителни светещата елха,красивата украса,подаръците от сърце и доброто настроение. Затова всеки се старае да съхрани коледния дух в оригинална снимка. Именно феерията от светлина, коледните къщички и празнично декорираните витрини на магазините по централната улица „Александровска” са прекрасен фон за снимки и са класирани на пето място в рубриката ни. Посетителите в търговския център в кв. „Здравец” също не пропускат да се щракнат за спомен пред пищната украса, за която е отредено четвъртото място. Светещите елементи, грейнали в Градската градина, също допринасят за оригиналните снимки на русенци и гостите на града. Затова за нея е отредена почетната трета позиция, а на втора е 13-метровата елха пред сградата на Общината. Тя е отрупана с украса и е сред най-предпочитаните места за коледни фотосесии.

Безапелационно обаче на първо място зрителите на БНТ избраха като любимо място за празнични снимки коледния кът с високия цели 3 метра Дядо Коледа, който е пристигнал със своята шейна. Освен че и малки, и големи си правят снимки пред него, децата не пропускат да пуснат своите писма с желания директно в пощенската кутия на белобрадия старец.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари