Надзирателите настояват за спешна среща с Цецка Цачева

0
Ивайло Григоров: Надяваме се нашите искания да бъдат изпълнени до край, защото след протестите диалогът беше преустановен
Ивайло Григоров: Надяваме се нашите искания да бъдат изпълнени до край, защото след протестите диалогът беше преустановен Видео: NOVA

Надзирателите с нови искания към правосъдното министерство.

Служителите на затворите настояват за спешна среща с Цецка Цачева. Смятат, че след протестите исканията им за по-високи заплати и повече назначения на надзиратели са останали нечути.

Нещо повече - твърдят, че от икономии, за да не се плаща извънреден труд, нощните смени в затворите са сведени до минимум. На път ли е ново напрежение в системата?

Искаме среща с Министерство на правосъдието, където да ни обяснено дали да очакваме увеличение на щатната численост на служителите на двете специализирани дирекции и каква е предвижданата финансова рамка”, обясни в „Здравей, България” Ивайло Григоров от синдиката на служителите в затворите, предава NOVA.

Надяваме се нашите искания да бъдат изпълнени до край, защото след протестите диалогът беше преустановен”, допълни Григоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари