Надежда Нейнски: Пригожин свали маската на Путин

1
Според нея вече не могат да се случат никакви договорености между президента на Русия и лидерът на „Вагнер“
Според нея вече не могат да се случат никакви договорености между президента на Русия и лидерът на „Вагнер“ Снимка: bTV

Според нея вече не могат да се случат никакви договорености между президента на Русия и лидерът на „Вагнер“

Пригожин свали маската на Путин, а именно - той опроверга тезата, че Русия е нахлула в Украйна, заради заплахите за националната си сигурност. Това каза в извънредното студио на bTV бившият външен министър Надежда Нейнски.

В момента всички много внимателно наблюдават процесите в Русия. Това, което се случва, е незапомнено – тежък удар срещу репутацията на Владимир Путин. Бунт на армията, макар и да става дума за частна армия, не е имало от години“, обясни тя.

Според Надежда Нейнски вече не могат да се случат никакви договорености между Путин и Пригожин. За нея това не е гражданска война, а „битка между групировки – между две глутници, които в момента се опитват да разделят власт и финансови средства“.

Пригожин каза една истина – подобно на ситуацията в Крим, така и войната на Русия в Украйна, не са причинени от някаква външна заплаха, а става дума за кражби. Или иначе казано, той свали от дневния ред основната теза на руската пропаганда, а именно, че Запада и Украйна заплашват националната сигурност на Русия“, каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Добри
    Много добре казано Путин е за съд който да реши кой крив кой прав .Но при положение че са избити прекалено много хора заради интереси и най вече пари някой трябва да си плати.
  • 6
    5
    Оффффф,
    Дърта путка, непоръбена!
  • 9
    4
    Fiury
    Непоправима безНадеждна логика.Чрез това военно мероприятие,Пригожин и Путин ще изчистят управлението на Русия от от евроантлатическите предатели,лакумии.
  • 20
    3
    Аз
    тази не я броя за човек от момента, в който заряза нашите медици в Либия докато беше външен министър. Позор!!!
  • 12
    2
    да
    не си я спомням преди години, понеже бях малък и не се интересувах от тези неща, но звучи като че ли не си е вадила главата от западния гъз и може да им бълва само лайната и пропагандата, чак се чудя на нейното безочие и дали наистина си вярва на лайната, които й излизат от устата... както се казва "пепел й на устата"... ама скоро като дойде края и НАЙ-ГОЛЕМИЯ - Бог се завърне, такива като нея и Боко Тиквата и Кирил Путков ще горят в ада за цяла вечност
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари