Надежда Йорданова ще води листата на ПП-ДБ в Русе

5
На предходните избори тя влезе като депутат от “Демократична България” в 48-ото НС от София, а мястото ѝ от Русе зае екоактивистът Иван Белчев
На предходните избори тя влезе като депутат от “Демократична България” в 48-ото НС от София, а мястото ѝ от Русе зае екоактивистът Иван Белчев Снимка: Facebook

На предходните избори тя влезе като депутат от “Демократична България” в 48-ото НС от София, а мястото ѝ от Русе зае екоактивистът Иван Белчев

Надежда Йорданова ще е водач в кандидат-депутатската листа на коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България“ в Русе. Решението е взето тази вечер, съобщи Дарик Радио.

На предходните избори тя влезе като депутат от “Демократична България” в 48-ото НС от София, а мястото ѝ от Русе зае екоактивистът Иван Белчев, който с преференции пренареди листата и стана втори.

Надежда Йорданова бе министър на правосъдието в кабинета на Кирил Петков, в периода от декември 2021 г. до август 2022 г. Юрист с експертиза в областта на административното и търговското право, обществените поръчки и проекти, финансирани от ЕС и международни организации. Отявлен защитник на каузата за дълбока съдебна реформа в страната, която да гарантира на България модерна публична администрация, в услуга на гражданите, надеждни и устойчиви институции. Народен представител в 45-ото и 46-ото НС.

Русенската листа на коалицията ще бъде регистрирана в РИК на 27 февруари /понеделник/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    учуден
    А дали изобщо ще влезе в парламента, след като Русе толкова обезлюдя, че загуби депутатски места?
  • -1
    15
    мамун
    Надежда ще вземе много гласове! Чак никакви!
  • 5
    14
    Мечтател
    Наистина много добре стои жената в сравнение с другите водачи. Просто са несравними. Дано русенци изберат правилният път за страната ни.
  • 8
    13
    Do daskal
    За боклуците от Герб и ВГЪЗРАЖДАНИ, които предадоха русенци, които ги пратиха в парламента, и гласуваха против предложението такса Дунав мост да остава в Русе няма да гласувам! Плешивата Златка и Деса Дуловска принцеса нямат право да се показват на улицата, а камо ли на избори!
  • 6
    12
    Lora
    Прав е номер 9,добре звучи дамата!Искате ГЕРБ,ли на власт,??Крадливата измет?Бойко тиквата носи тениска за700,лева,а Овчаров ,жилетчица,за 1000,лева,и ви се подиграват какви овце сте ,бедни и жалки!И как гласуваха за крадците,ама пада ви се,жалко и долно поле е сте!Нека ви стрижат,тогава....овце...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари