Над 200 души затвориха с жива верига пътя София - Русе

2
Те настояват за разширяване на отбивката за село Тотлебен
Те настояват за разширяване на отбивката за село Тотлебен Снимка: БНР / Латинка Светозарова

Те настояват за разширяване на отбивката за село Тотлебен

Над 200 жители на плевенски села затвориха с жива верига пътя София - Русе, предаде репортер на БНР. Те настояват за разширяване на отбивката за село Тотлебен, тъй като сегашното състояние е предпоставка за катастрофи.

Кметът на Тотлебен Емил Гашев каза, че на това място стават много катастрофи.

"Искаме да бъде изградена трета отсечка за завой вляво. Този, който идва от Плевен, трябва да предприеме ляв завой, за да влезе в селото. Понеже пътят е двулентов, а отсреща идват коли, които трябва да изчака, тези зад него направо го прегазват, те няма откъде да минат".

Жители на село Тотлебен:

"Свидетел съм на този разклон на две, понякога с жертви"

"И румънците най-вече, няма никакви закони за тях. Има ограничение 60, но никой не го спазва. И затова се борим цялото село."

"Ще го затваряме пътят, докато не ни чуят. Вече четири години опитваме…"

"Абсолютно тези пари не стигат до обикновените хора, България реално се състои само от София, само там се влагат пари."

"За да парират напрежението явно, АПИ излязоха с една според мен фалшива информация, че тепърва течала процедура. Нашата информация е, че такъв проект реално го има, готов е отдавна. Ако сега не се случи нищо, от пролетта ще го правим всяка седмица."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Angelo
    Затворете пътя на тия,от които зависи оширението на пътя. Хората,на които разсипвате плановете и вкарвате в разходи и нерви не можем да ви помогнем с нищо,освен със съчувствие и разбиране. Тотално сбъркана работа....
  • 10
    1
    Daaa
    На разклона за Сандрово е същия уи
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари