Над 20 000 дози ваксини срещу COVID-19 са поставени в страната през деня

0
От днес в страната са в сила нови противоепидемични мерки – основани на изискването за предоставяне на т. нар. „зелен сертификат“ за ваксинация, преболедуване или отрицателен резултат от изследване
От днес в страната са в сила нови противоепидемични мерки – основани на изискването за предоставяне на т. нар. „зелен сертификат“ за ваксинация, преболедуване или отрицателен резултат от изследване Видео: NOVA

23 206 дози ваксини срещу COVID-19 са поставени в страната до 17 ч., днес, съобщават от здравното министерство

От днес в страната са в сила нови противоепидемични мерки – основани на изискването за предоставяне на т. нар. „зелен сертификат“ за ваксинация, преболедуване или отрицателен резултат от изследване за COVID-19, информира NOVA.

„Зеленият сертификат“ се изисква за посещения в кина, тетри, музеи, галерии, заведения за хранене и забавление, фитнес и спортни зали и др. Документът е необходим и за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, обучения и т.н.

На изискването за „зелен сертификат“ трябва да отговарят и работещите в съответните обекти/организаторите на съответните мероприятия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари