Наблъскаха 34-ма души в маршрутка

0

Да превозваш 34-ма души с маршрутка. Това не е някакъв смешен виц, а тъжната реалност.

За случката, станала в съботния следобед, разказва пловдивчанка.

Тя изпраща и снимки на маршрутката, с която били информирани, че трябва да пътуват.

"С това транспортно средство днес бяха обслужени 34 пътника по дестинацията Пловдив - Розовец в 15 часа. Това беше първия за "празничния " ден възможен автобус за хората от този район", разказва тя, предаде TrafficNews.bg

"Очаквахме на сектор 10 на Автогара "Север" да се качим на чакащия там автобус. Точно в 15 часа се появи засмян шофьор, който шеговито ни подкани да се качваме на "Маршрутката" паркирана на съседния сектор. Помислихме, че това е шега, но той се качи и въпреки недоволството на 30-ната пътника, започна да ни настанява в превозното средство", споделя историята си жената.

В този момент се появил мъж в костюм, който в същия шеговит тон заявил на шофьора, че все някак хората ще се "съберат". На следващата регламентирана спирка на Брезовско шосе опитали да се качат още дестина души. Успех имали само млада жена и дете.

"Кой и как ще поеме отговорност за тази транспортна гавра, която по случайност, за късмет на всички, завърши благополучно?! Само за информация билет за гр. Безово струва 4.20 лв, а повечето пътници в "Маршрутката" продължиха пътуването си до с. Розовец. Колко ще струва това пътуване за тези пътници не е ясно! Дано всички са пристигнали благополучно!", завършва писмото си ядосаната пътничка.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари