На пазара в Одрин вдигнаха цените заради българския шопинг

1
Вдигнаха цените заради клиентите от България, оплака се местна жителка
Вдигнаха цените заради клиентите от България, оплака се местна жителка Снимка: rodopi24

Вдигнаха цените заради клиентите от България, оплака се местна жителка

От 70 стотинки до 3,50 лева. Цените на доматите на пазара в Кърджали. Клиенти не липсват, стоката върви. Най-евтините пък са заради липсата на търговски вид и малкия размер. Въпреки това, изкупени за минути. „Български, много вкусни“, приканват табелите.

В същото време в любимия за шопинг Одрин. Пълни сергии на „Синия пазар“, но остър дефицит на клиенти. Доматите там са 20 турски лири, т. е 1,50 лева за кило.

Вдигнаха цените заради клиентите от България. Те обаче са високи за нас“, споделя Сабрие пред репортер на 24rodopi.com. Възрастната жена клати недоволно глава. Разбира как вървят зеленчуците в Кърджали. „Ако и тук бяха такива цените, салатата ще отсъства от трапезата“, допълва Сабрие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари