МВР свика Оперативния щаб заради бедствията в Североизточна България

1
Вътрешният министър свика днес за доклад директорите на СДВР и ГД „Жандармерия“
Вътрешният министър свика днес за доклад директорите на СДВР и ГД „Жандармерия“ Снимка: МВР

Вътрешният министър свика днес за доклад директорите на СДВР и ГД „Жандармерия“

Министърът на вътрешните работи свика Оперативния щаб във връзка с бедствията в Североизточна България Обстановката в страната се нормализира, но все още има затворени участъци от Републиканската пътна мрежа, това докладва по време на оперативния щаб директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ гл. комисар Александър Джартов. По време на щаба стана ясно, че на територията на община Аксаково, в хотел има 25 души, които са блокирани там заради снежните преспи. Министър Стоянов разпореди да се направи всичко възможно, за да бъдат извозени те на безопасно място

Министър Стоянов свика днес за доклад директорите на СДВР и ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, за да го запознаят с предприетите след протестите действия. Директорът на СДВР гл. комисар Любомир Николов информира, че вече са идентифицирани служители, за които се предполага, че са превишили правомощията си по време на протеста в четвъртък.

Продължава анализът, какви са последствията в материално отношение за МВР. Организира се и помощ за пострадалите колеги.

По времена щаба беше обсъдено и състоянието на пострадалите при безредиците хора, както и какво е тяхното здравословно състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари