МВР отне мотор заради употреба на алкохол

1
Инцидентът с мотоциклета е станал на територията, обслужвана от РУ на МВР – Каварна
Инцидентът с мотоциклета е станал на територията, обслужвана от РУ на МВР – Каварна Снимка: Архив

Инцидентът с мотоциклета е станал на територията, обслужвана от РУ на МВР – Каварна

В периода 11-18 август 2023 г. е регистриран един случай, при който моторното превозно средство – мотоциклет, е предадено доброволно от водача на органите на МВР, съобщи говорителят на Районната прокуратура Даниел Илиев, цитиран от Про Нюз Добрич. В случая при проведеното разследване е установено, че мотористът е карал под въздействието на алкохол и е собственик на МПС-то.

Припомняме, че според последните изменения и допълнения в чл. 343б от Наказателния кодекс, се отнемат моторни превозни средства от водачи, които ги управляват под въздействието на алкохол и/или наркотични вещества.

Инцидентът с мотоциклета е станал на територията, обслужвана от РУ на МВРКаварна, а досъдебното производство, което се води за извършено престъпление по чл. 343б, ал. 1 НК, се наблюдава от Районната прокуратура, в териториално отделение Каварна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари