Издирват жена, блъснала моторист във Велико Търново

0
Търновец издирва жена, участвала в пътен инцидент в старата столица и избягала / Снимката е илюастративна
Търновец издирва жена, участвала в пътен инцидент в старата столица и избягала / Снимката е илюастративна

Търновец издирва жена, участвала в пътен инцидент в старата столица и избягала

Веселин Бочев разказа, че негов колега е претърпял пътнотранспортно произшествие, случило се на бул. "България“ във Велико Търново. Инцидентът става в последния ден на май.

"Около 16:30 часа моят приятел се е движил с мотоциклета си по бул. "България“. В района на кръстовището с улица "Ниш“ жена с мощна кола - "Ауди“ А5 или А7 му отнема предимството. Моят познат губи контрол над мотора, след което пада и в резултат на това е с тежка телесна повреда. Очевидци му помагат да стигне до Спешна помощ, където се установява, че коляното му е сериозно пострадало. Жената, управляваща въпросния автомобил, за който знаем само, че е черен, е избягала или "напуснала“ мястото на произшествието“, обяснява още Веселин, цитиран от агенция Фокус.

Той се обръща към всички, които може да имат някаква информация за катастрофата, да се свържат с него или с полицията.

В Областна дирекция на МВР вече е подаден сигнал и от там водят разследване.

"Моля, очевидците на инцидента (имало е много такива) да споделят нещо повече, ако смятат това за нужно. Регистрационния номер на автомобила ще ни бъде достатъчен. Благодаря на всички предварително“, призовава още Веселин Бочев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Р ВАНКО1
    Има огромна разлика между А5 и А7, но и двете не са толкова "мощни". Сега разбирам да се оплакваш от RS6, 7 щото ще скрие шапката на кавазакито нинджа дето прехвалваш, но важното е, че колата е останала невредима.
  • 8
    3
    Калоян
    Щом така убеден се казва, че колата е била мощна.... е имало гонка. И разбира се потния с мотора никога няма вина, все им вземат предимството докато си карат внимателно с 200 в трада
  • 1
    2
    Цъфко
    Не, не е имал книжка, управлявал е мотора само с акт за раждане...
  • 1
    1
    Да
    Имал ли е книжка за управление на мотор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари