МВР дава допълнителна информация за обира на инкасо автомобила във Враца

0
Обирът беше извършен днес по-рано
Обирът беше извършен днес по-рано

Обирът беше извършен днес по-рано

Обир на инкасо автомобил беше извършен по-рано днес във Враца. От полицията и прокуратурата дават брифинг за случая, предава БНТ.

В обедните часове полицията блокира всички изходи на града. Претърсваха се всички автомобили, излизащи от Враца.

Освен обирът на инкасо автомобила, във Враца е установен и случай на починало 11-годишно дете, съобщиха от МВР. Няма данни за извършено насилие или причинена смърт. Най-вероятно причината за внезапната смърт на детето е белодробен отток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ъъъъ, детето ваксинирано ли е с „ваксина“ уж против ковид?? Че много прости родители си набодоха децата, а после: „Що така стана?“
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари