МВР: Апелираме протестиращите да се съобразяват с полицейските разпореждания

2
Целият ресурс на вътрешното министерство на територията на страната е зает с обезпечаването на обществения ред
Целият ресурс на вътрешното министерство на територията на страната е зает с обезпечаването на обществения ред Снимка: БГНЕС

Целият ресурс на вътрешното министерство на територията на страната е зает с обезпечаването на обществения ред

Във връзка с протестите на зърнопроизводителите в цялата страна, в МВР е създадена необходимата организация за гарантиране на сигурността и спокойствието на гражданите по време на провеждане на протестните действия. Целият ресурс на министерството на територията на страната е зает с обезпечаването на обществения ред, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Създаден е временен оперативен щаб, в който влизат МВР, Прокуратурата, ИА „Автомобилна администрация“, АПИ и представители на НАП.

МВР уважава правото на протест на всеки български гражданин и е в готовност да работи в конструктивен диалог и комуникация. Апелираме протестиращите да се съобразяват с полицейските разпореждания и да се въздържат от извършването на правонарушения, добавят от вътрешното министерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    Rv
    И вие живеете в тази страна бе баламурници, утре ще засегнат вас по някакъв начин, тогава сигурно пак ще знаете много. Голямо племе сме.Всеки сам за себе си.Трагедия.
  • 7
    2
    Мхм
    Вдигай на наказателен паркинг и праскай глобата и актовете, недей да "апелираш", не си плащаме данъците за да апелирате, плащаме ви да си вършите работата.
  • 7
    1
    Аре стига!
    Аре стига апели! Като ме гепите да паркирам без да съм опасан с колан ще си счупите краката да ми правите актове и не апелирате, а ме дерете моментално! Тежка селскостопанска техника блокираща път не е за апел, а за актове и глоби! Аз ли да ви ги разяснявам?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари