Мутри с бухалки потрошиха заведение във Видин

1
Маскирани бандити пребили двама сервитьори
Маскирани бандити пребили двама сервитьори

Пребиват двамата сервитьори и чупят инвентара на заведение във Видин

Див екшън се разиграва във видински бар през уикенда. Маскирани бандити, въоръжени с метални бухалки, нахлуват в местно заведение, пребиват двама сервитьори и изпочупват инвентара, разказват ченгета от крайдунавския град, пише България Днес.

Минути след полунощ в заведението нахлуват няколко едри мъжаги с черни маски на лицата, само с прорези на очите, разказват за зрелищната наказателна акция свидетели на случката.

"Още от входа започнаха да размахват метални бухалки и да крещят. Секунди по-късно започнаха яростно да налагат две момчета от персонала", обясняват посетители на заведението, намиращо се на площад "Бдинци" в крайдунавския град.

След като ступват двамата сервитьори, бандитите започват да размахват металните и да блъскат по бара. Чупят всичко, което им се изпречва пред очите. След като оставят инвентара на заведението в руини, те отпрашват в неизвестна посока.

Щом бандитите избягали, шокираните свидетели на случката веднага започнали да се обаждат за помощ на полицията. На място се отзовал екип от служители на реда, които направили оглед и иззели записите от охранителните камери, за да установят авторите на деянието.

Пострадалите сервитьори са откарани в болница с охлузвания и синини. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство, съобщават от видинската полиция.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари