Мустафа Карадайъ: Целта ни е да има сигурност и стабилност в държавата

8
Ние мислим за тежката зима и за бъдещето, заяви Ализан Яхова
Ние мислим за тежката зима и за бъдещето, заяви Ализан Яхова Снимка: БТА

Целта на партия "Движение за права и свободи" (ДПС) на тези избори е да направим така, че да има сигурност и стабилност в държавата. Това е и нашето мото, коментира в Русе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

В крайдунавския град той се срещна с млади хора от региона. Карадайъ каза, че ДПС не прави политика за младежите, а прави политика с младежите.

"Ако сме отговорни и загрижени за бъдещото на България, основна задача за нас трябва да бъде защитата на демокрацията в България. ДПС има мисия - да сме пазители на мира, стабилността и сигурността в държавата. Затова имаме задължението да сме гарант и защитник на демокрацията в България", каза Карадайъ, предаде БТА.

По думите на водача на листата от Русенско - Ализан Яхова, ДПС знае какви са проблемите в държавата и как да бъдат решени. "Ние мислим за тежката зима и за бъдещето. Най-отговорното и най-правилно решение, за да се гарантира сигурността на гражданите и бизнеса, е ДПС", каза Яхова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Григоров
    Защо русенци допускат тези турчиля да се развяват по улиците на града ни?! Да си върви в Разград или Кърджали, където турците са мнозинство.
  • 1
    3
    Етемова
    Никой не ви отразява в парламента, всички бягат от вас като чумави а вие говорите за сигурност и стабилност. Как ще я постигате, като никой не иска да работи с вас. Кой иска да работи с партията приютила най-големите боклуци от българския бизнес и политика плюс връзки с мултаците, ДС и най-вече шефовете от КГБ.
  • 3
    2
    Гост
    Тоя още ли търси риба в мътни води? Оправи си стабилността в родината, вместо да се вреш в държавата ни.
  • 10
    1
    ...
    този малоумния турчор повтаря четвърта година само едно и също. държавност, нормалност, рестарт, стабилност, сигурност... като надраскана грамофонна плоча.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари