Мустафа Карадайъ: Този кабинет е най-слабият от края на комунизма

2
"Мерки за борба с кризите няма, но има противоконституционни и противозаконни действия от сегашната власт. Впрочем такъв е зародишът на тази власт.", заяви председателят на ДПС
"Мерки за борба с кризите няма, но има противоконституционни и противозаконни действия от сегашната власт. Впрочем такъв е зародишът на тази власт.", заяви председателят на ДПС Снимка: БГНЕС

"Този кабинет е най-слабият от края на комунизма. Правителството по-скоро прилича на клуб по интереси"

Това заяви председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от парламентарната трибуна, предаде  БГНЕС.

"Властта, която оценява себе си като прекрасна няма мерки за борба с кризите – това го казват и гражданите, казва го и бизнесът. План за възстановяване все още няма, независимо, че непрекъснато е в устата ви. Еврофондове все още няма в тези кризисни времена. От месец и половина, откакто имаме държавен бюджет, слушаме как трябва да го актуализираме. Кризите са факт – хората обедняват, инфлацията расте", подчерта Карадайъ и продължи:

"Мерки за борба с кризите няма, но има противоконституционни и противозаконни действия от сегашната власт. Впрочем такъв е зародишът на тази власт."

Според председателят на ДПС задкулисието е завладяло властта.

"Целта е завладяването и на независимите регулатори. Това е вашата власт", обърна се той към мнозинството.

Председателят на ДПС призова за разум, мъдрост и диалог между власт и опозиция, за възстановяване на нормалността в политиката, а това, според Карадайъ, става само с демократични инструменти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    русенец
    Фесът е прав. Такъв марионетен и слаб кабинет сме нямали никога. Лошото е, че днешният ден изисква силни и интелигентни управляващи, а такива липсват.:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари