Мустафа Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС

3
Не са ясни мотивите за изненадващия ход на Карадайъ
Не са ясни мотивите за изненадващия ход на Карадайъ Снимка: ДПС

Не са ясни мотивите за изненадващия ход на Карадайъ

Мустафа Карадайъ е подал оставка като председател на ДПС, предаде БГНЕС. Все още не са ясни мотивите за подадената оставка.

На VII НК на ДПС през 2009 г. Мустафа Карадайъ е избран за член на ЦС на ДПС и след това е избран за секретар на ЦОБ на ДПС от Централния съвет по предложение на председателя на партията д-р Ахмед Доган. Като секретар на ЦОБ на ДПС Карадайъ работи два мандата, до 2016 г.

На 24 декември 2015 г. Мустафа Карадайъ е избран за съпредседател на ДПС, а четири месеца по-късно – на 24 април 2016 г. IХ. Национална конференция на ДПС го избира за председател на ДПС. На проведената на 12 декември 2020г. Х. Национална конференция на ДПС е преизбран за председател.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е председател на ПГ на ДПС в 43 и 44 НС. Като народен представител е избиран в 42, 43 и 44 НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    8
    Оле,оле,оле...
    Сън не съм спал,ужас.Де Пи Се То останало без лидер.Ами сега.Сълзи,безсъние.Карадайъ подал оставка.Страдание за всички нас.Разтревожен съм че партията която дърпа държавата назад в комбина с бивши ченгета и те самите като доказани такива останала без КаРаДа ЙъТъ.Край.Ами сега какво ще правим? Те Де Пи Се ли са или "Мултиарт"? Какви са там,българЧетА,Турчета,Ченгета,а? Май,май на ДС ченгета.От където и да ги погледнеш.Тази партия е вредна за държавата България и е незаконна със основаването си на етническа основа и принцип което е противоконстотуционно.Следователно трябва да се забрани от законен български СъД,а депутатите и да си изберат по една партия и да бъдат приети защото все пак са законно избрани и като такива трябва да им отдаден заслуженото по закон.На следващите избори ще видим кой лал се е представил и или ще остане или ще си ходи,кой от дето е дошъл.
  • 5
    7
    Ахмет
    Ставай Муки! Нататък аз ще карам.
  • 6
    6
    Farting Bull 🦬💥
    Новият ще е Караайъ.
  • 14
    5
    Медия лимитс
    Следва банкянската Тиква да се поклони пред Сопола в Сараите и Джейлян да го смени!
  • 16
    4
    мм
    Къде ще иди ме Карадъто а ъ ко не тъкмо взеха да го учат да говори
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари