Мустафа Карадайъ: Патриотите сме ние!

1
Ние имаме отговорност към Родината си, заяви председателят на ДПС
Ние имаме отговорност към Родината си, заяви председателят на ДПС

"Днес сме по-единни, по-сплотени и много повече от миналата година”, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на възпоменаталния митинг пред паметника на "Тюркян Чешма", с който бе отдадена почит на жертвите на Възродителния процес през 1984 г. в кирковското село Могиляне.

Карадайъ отбеляза съществуващата криза на толерантността в България и Европа и опитите за ксенофобия и разделение. Той призова всеки един да направи своя личен избор и да участва на предстоящите избори през 2019 г.

Местните са далеч, но преди това са изборите за Европейски парламент. Те са много важни за ДПС, за България, за Европейския съюз. Ако в Европа се отчита криза на толерантността, то тук ние я понасяме всеки ден. В управлението има националисти, които Европа нарича фашисти. Патриотите сме ние! Ние имаме отговорност към Родината си и сме длъжни да направим своя избор”, заяви още Карадайъ.

Цялото ръководство на ДПС поднесоха венци и цветя на Тюркян чешма. По-късно в центъра на Момчилград се проведе възпоменателен митинг и бяха поднесе венци и цветя пред плочата в памет на жертвите на Възродителния процес.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари