Мрежата избухна срещу Ким Кардашиян

0

Доскоро светските медии често обсъждаха мрачния вид на малката Норт Уест - дъщеря на Ким и Кание Уест.

Детенцето още от дните преди да проходи почти винаги е обличано в черно, косите му рядко са пуснати в естествените му къдрици, а кубинките на крачетата му неведнъж са били обект на критики.

Сега Ким Кардашиян за пореден път доказа, че не е традиционалистка и няма намерение да се съобразява с общественото мнение.

След гарваново черните аутфити на щерка си, сега пък Кардашиян я "нагласи" с черно червило.

Снимка на гримираното момиченце втрещи потребители в мрежата, които и без това често критикуват Ким, че прекалява с макиажа. Сега обаче пищната риалити звезда е решила да трансформира с грим невръстното си дете и това никак не се хареса на интернет потребители. Съпругата на рапъра Кание Уест обясни, че това е "готическата" визия на дъщеря й, която е родена на 15 юни 2013 г.

"Оставете децата да си бъдат деца!", критикуваха коментатори в Instagram. Други пък яростно защитиха звездата с аргумента, че всяко малко момиченце обича да си играе с гримове и Кардашиян не желае да забранява подобни игри на първородната си щерка.

Мнозина прогнозираха, че един ден Нори ще тръгне по стъпките на леля си. Най-малката сестра на Ким преди време излъга, че няма пластични корекции. Оказа се, че Кайли Дженър прибягвала към процедури с хиалуронова киселина още на 16 години. Наложи се тя сама да признае това, след като се появиха стотици колажи с нейната визия преди и след корекциите.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари