Безумно е да се твърди, че дъщеря ми си слага силикон!

1

Малката певица Крисия няма силикон и не си е поставяла хиалурон в устните.

Това категорично обяви Ангелина Попова, майка на изпълнителката, предаде "България Днес"

Позицията й беше провокирана от появилите се информации през последните дни, че детето-чудо на българската музика си е уголемила оперативно устните. Освен това се надигна публично възмущение, че се появиха снимки, на които Крисия е гримирана и с дълги нокти.

"Безумно е да се твърди, че дъщеря ми си слага силикон, хиалурон или изобщо е минала някаква интервенция. Няма родител, който ще позволи нещо подобно да се случи с 12-годишното му дете. Възмутително е какви неща са пишат и на моменти имам чувството, че е безмислено да обяснявам поредната глупост", заяви Попова.

Майката на малката певица обясни и защо Крисия е с грим и дълги нокти.

"В момента сред връстниците й изключително голям хит е приложението за телефоните за мюзикъли. Всяко дете прави кратко представление на фона музика и го записва на клипче. Условието е децата да се подготвят предварително, като си направят прическа или си измислят някакъв грим. Криси не е кифла или разглезено момиченце, тя просто се вълнува от модерните влечения на децата на нейната възраст", добави Ангелина.

Тя обясни, че по рождение Крисия има големи устни и дори и в бъдеще няма да има нужда от разкрасителни интервенции.

"Дъщеря ми е красавица! Казвам го не защото ми е дете, а защото е видимо за всички. Напълно естествена е, а червилото и гримът са част от виртуално представление. Децата така се забавляват и не виждам нищо лошо в това", затвърди позицията на семейството и бащата на певицата Марин Тодоров. По негови думи представянията й във виртуалните мюзикъли били толкова впечатляващи, че я копирали в цял свят.

Самата Крисия в момента се чувства отлично и напълно се е възстановила след боледуването. Заради влошеното й здравословно състояние тя трябваше да отложи гостуването си в "Шоуто на Слави", но сега отново е в оптимална форма.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари