Може да излекувате рак за 3 минути

0
Болестта рак може да бъде спряна с осъзнаване на взаимодействието между нашите дела и мисли
Болестта рак може да бъде спряна с осъзнаване на взаимодействието между нашите дела и мисли

Грег Брейдън е известен американски автор.

Той стана популярен в целия свят със своите революционни теории за връзката между болестта рак и емоционалното състояние на човека.

Според него, емоциите могат да имат влияние върху нашето ДНК, а сили като молитвата и внушението (сугестията) могат да лекуват редица заболявания, пише ДЕЛО.

Ракови клетки

Болестта рак може да бъде спряна с осъзнаване на взаимодействието между нашите дела и мисли. Още преди 20 години това е научно доказано, а резултатите са публикувани във водещия научен алманах Nature No.332, където енергията и силата на тази енергийна амалгама са обяснени подробно.

Контрол над емоциите и мислите

Въпреки своята абстрактност, нашите мисли и емоции създават електромагнитни полета, а вълните им могат да достигнат до един метър отстояние от тялото ни. Ученият Никола Тесла споменава за първи път, че хората в бъдеще ще бъдат способни да генерират електрическа енергия единствено с мислите си, което допълнително подкрепя теорията, че нашите мисли са мощен източник на енергия, която не е била използвана до момента.

Не става въпрос за случайни мисли, за това, което виждаме и чувстваме всеки ден, а за силата на целенасочената, колективната мисъл. Тези мисли могат да създават мощно електромагнитно поле и дори да оказват влияние върху обкръжаващата ни среда.

Веднъж доказан, този метод вече не звучи като извадка от научно-фантастичен филм, а като сериозен похват, който може да намери приложение в редица процедури за лечение на дълъг списък от заболявания, сред които и рак.

Ако искате да получите силата на електромагнитното излъчване, първо трябва да се научите как да контролирате своите чувства и емоции и как да увеличите тази сила в бъдеще.

Чувствата могат да променят дори човешкия ген (ДНК)

Нашите емоции и чувства са като огледала. Всичко, което правим се отразява в заобикалящата ни среда. По този начин ние получаваме обратно едно и също нещо, което всъщност имаме и носим в себе си.

Ако започнете да си казвате, че ще бъде щастливи или здрави, или че ще си намерите нова работа, „огледалото“ ще Ви покаже дали тези неща ще се случат или не. Но, ако ние чувстваме и си казваме, че се променяме тук и сега и ако това наистина се случи, то и нашата ДНК ще се промени, както и ние самите.

По-голямата част от експертите твърдят, че емоциите, чувствата и вярата нямат нищо общо с физическото ни състояние или с лечението на болести. Дори и така да е, психо-онкологията твърди обратното.

Почти всички учени твърдят, че нашите емоции и вяра не са свързани пряко с начина ни на живот, с появата и с лечението на различни заболявания. Психо-онкологията обаче, твърди обратното. Това, което ние чувстваме, мислим и степента на вярата ни, може да има огромен ефект върху целия ни живот и цялостното ни здраве.

Емоциите могат да променят Вашата ДНК, никога не го забравяйте!

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари