Моторист се блъсна в паркиран автомобил в село Николово

0
Мъжът е пострадал тежко и е отведен в русенската болница „Канев“
Мъжът е пострадал тежко и е отведен в русенската болница „Канев“ Снимка: IStock

Мотоциклетист е пострадал тежко при инцидент в село Николово

На 20 юни около 20:40 часа в село Николово на улица "Беласица" е възникнал пътен инцидент, при който е пострадал мотоциклетист, като сигнал за инцидента е подаден на тел. 112.

Изпратените на местопроизшествието служители от пътна полиция са установили, че пострадалият е 35-годишен мъж, който е управлявал мотоциклет „Хонда“.

Вероятно след като водачът не се е съобразил с широчината на пътното платно и паркирани вляво на пътя по посока на движение лек автомобил „Фолксваген“, се е блъснал в задната дясна част на колата. Вследствие на удара 35-годишният водач е пострадал и е отведен в русенската болница „Канев“, където е настанен с множество травми.

Произшествието е документирано и се изяснява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари