Мотопедист пострада при сблъсък с камион край хижа „Приста“

0
Пробите на водачите за алкохол и наркотици са били отрицателни
Пробите на водачите за алкохол и наркотици са били отрицателни Снимка: Dunavmost / Архив

Пробите на водачите за алкохол и наркотици са били отрицателни

На 4 март около 07:10 часа на главен път I-5 / РусеВелико Търново, в района на километър 4+700 товарен автомобил "Ман" с прикачено полуремарке, управляван от 38-годишен мъж, при излизане от тир паркинг не е пропуснал движещ се по пътя с предимство мотопед с марка "Хонда" с водач на 22 години и причинява катастрофа с един пострадал.

Мотопедистът е настанен в болница в Русе с с диагноза фрактура на раменна става. Пробите на водачите за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат. Произшествието е документирано, образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари